Main Cover

Докажан Квалитет

Производите на Limes Green Clean се со докажан квалитет за чиј квалитет може да потврди секој кој што имал шанса да користи некој од нашите производи. Згора на тоа, Лимес може да се пофали и со сертификат, признание и неколку пофалници за одличен квлитет на интернационално (светско) ниво.

Брза достава

Како за квалитетот така и за времето за испорака, ние во Лимес Македонија можеме да се пофалиме дека соработуваме со некои од најдобрите фирми за достава во Македонија, чија цел е да ги задоволат потребите на сите свои клиенти со најбрза можна достава на пратки низ целата држава.

100% Задовослтво

Последното нешто за кое што можеме да ви гарантираме е задоволството кое ќе го добиете при користење на производите на Лимес, затоа што покрај тоа што се грижат за чистотата и свежината во вашиот дом, тие придонесуваат и за вашето здравје како и за здравјето на вашите најмили.

Посреќни лица во вашиот дом

Покрај онаа првична намена која ја имаат производите на Лимес, тие исто така директно допринесуваат за здравјето и среќата на луѓето во домот…

Поголем допир со природата

Добро познат факт е дека природата влијае позитино на нашето тело, ум и здравје. Затоа Лимес се залага да креира производ кој се состои ислучиво од природни ресурси…

Шанса за додатна заработка

Покрај оние бенефити кој ги нуди Лимес, со самото вие членство добивате и шанса за дополнителна заработка, без дополнителни влогови, од комфортот на вашиот дом

Докажан Квалитет

Производите на Limes Green Clean се со докажан квалитет за чиј квалитет може да потврди секој кој што имал шанса да користи некој од нашите производи. Згора на тоа, Лимес може да се пофали и со сертификат, признание и неколку пофалници за одличен квлитет на интернационално (светско) ниво.

Брза Достава

Како за квалитетот така и за времето за испорака, ние во Лимес Македонија можеме да се пофалиме дека соработуваме со некои од најдобрите фирми за достава во Македонија, чија цел е да ги задоволат потребите на сите свои клиенти со најбрза можна достава на пратки низ целата држава.

100% Задоволство

Последното нешто за кое што можеме да ви гарантираме е задоволството кое ќе го добиете при користење на производите на Лимес, затоа што покрај тоа што се грижат за чистотата и свежината во вашиот дом, тие придонесуваат и за вашето здравје како и за здравјето на вашите најмили.

Некои од нашите производи

Што нуди Лимес

Посреќни лица во вашиот дом

Покрај онаа првична намена која ја имаат производите на Лимес, тие исто така директно допринесуваат за здравјето и среќата на луѓето во домот…

Поголем допир со природата

Добро познат факт е дека природата влијае позитино на нашето тело, ум и здравје. Затоа Лимес се залага да креира производ кој се состои ислучиво од природни ресурси…

Шанса за додатна заработка

Покрај оние бенефити кој ги нуди Лимес, со самото вие членство добивате и шанса за дополнителна заработка, без дополнителни влогови, од комфортот на вашиот дом

За нас

Limes Green Clean производите ви нудат по здрав пристап кон чистењето во вашиот дом.

Покрај првичната намена, нашите производи се исто така познати и по своите лековити дејства.

Facebook